KÖZLEKEDÉSI VÁLTOZÁS!

2020.08.30 08:43

Tisztelt Szülők!

Az elmúlt években nagyon megnövekedett iskolánk környékén a gépjárműforgalom, különösen reggel 7.15-8.00 óra között.
Dunakeszi Város Önkormányzatával közösen az alábbi, gyermekeink biztonságát mindenekfelett szem előtt tartva, az alábbi intézkedésekkel szeretnénk megkönnyíteni mindenkinek a reggeli iskolába-munkába indulást, ezért kérjük ezek következetes betartását!

1. Akik alsós gyermeket (is) hoznak autóval, a Fazekas Mihály utcában és az uszoda parkolójában parkolhatnak. A hátsó bejárat a Fazekas utca felől nyitva lesz (7.00-7.50), itt jöhetnek be az alsós gyermekek, illetve azok a felsős testvéreik, akik velük együtt érkeznek az iskolába. A gyermekek beengedése után az utcát minél gyorsabban el kell hagyni a Füzi József vagy a Szép Ernő utcán keresztül, a Tábor út irányába.

2. Akik kizárólag felsős gyermeket hoznak, a Radnóti Miklós utca menetirány szerinti jobb oldalán állhatnak meg rövid időre, amíg a felsős gyermekek kiszállnak az autóból. Ezután az utcát minél előbb el kell hagyni a Hunyadi János út irányába.

3. A Szép Ernő utca Molnár Ferenc-köz és Radnóti utca közötti szakaszára csak engedéllyel lehet a továbbiakban behajtani.

Minden esetben kérjük a Tisztelt Szülőket az alábbiakra:

- A gyermektől minél gyorsabban búcsúzzanak el, a parkoló övezetet minél hamarabb hagyják el!
- A beszélgetést, telefonálást, várakozást kérjük, mellőzzék az iskola körüli parkoló övezetekben!
- Ha valakinek mégis alapos indoka van arra, hogy hosszabb ideig várakozzon, az uszoda parkolóját vegye ilyenkor igénybe.

Köszönjük segítő együttműködésüket!

Papné Szalai Csilla