Könyvbemutató

2017.11.27 13:12

Katie Dreams (Horváth Ágnes) : Karácsonyi csoda

A Fazekas Mihály Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola könyvtárában 2017. november 24-én könyvbemutató került megrendezésre. Horváth Ágnes, írói nevén Katie Dreams: Karácsonyi csoda című könyvét ismerhettük meg. Az írónő iskolánk pedagógusa, kinek az Underground Kiadónál már több, felnőtteknek szóló regénye is megjelent. A Karácsonyi csoda meséi a gyerekeket varázsolják a Télapó, a manók, és a karácsony világába. A könyvbemutatón az írás rejtelmei mellett megismerhettünk kedves kolléganőnk gyermekkorát, kedvenc könyveit és íróit. A közönség sorai között szép számmal helyet foglaló kisdiákok is lelkesen tették fel kérdéseiket.
A megnyitó hangulatát iskolánk énekkarának képviselői karácsonyi énekkel tették meghittebbé.
Örömünkre szolgált, hogy Százi-Bagi Zora, iskolánk 4. n osztályos tanulója is bemutatkozott. A kis írópalánta 1. helyezést ért el az UNICEF Gyerekhang alkotópályázatán írott szöveg kategóriában a 7-10 éves korcsoportban.
A bemutató zárásaként Horváth Ágnes dedikálta most megjelent könyvét, és a kedves érdeklődők, szülők, kollégák és diákok megtekinthették a korábban megjelent könyveket is (A titokzatos orvos, Egy felejthetetlen nyár, Ébredők, Emlékképek, Hazatérés), melyeket az Underground Kiadó honlapján tudnak megvásárolni.
Nagyné Gemeri Linda (iskolai könyvtáros)

Fotók