Ismételt tájékoztatás, étkezés

2020.03.15 18:51

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

2020. március 16. napjától a Kormány az iskolákban tantermen kívüli, digitális oktatás bevezetéséről döntött.

Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos az intézmény oktatási célú látogatása.

Ennek részletein már dolgozunk, tájékoztatni fogjuk Önöket az e-Kréta felületén, a honlapon, a közösségi médiában, levelezőcsoportokon keresztül. Kérem, mindenki ellenőrizze, illetve egészítse ki saját és gyermeke adatlapját az e-mail címmel a Krétában.

 

Iskolánk megszervezi azoknak a tanulói jogviszonnyal rendelkező gyerekeknek a felügyeletét, akiknek a szülők, törvényes gondviselők semmilyen módon nem tudják biztosítani a napközbeni – 8-17 óra közötti – felügyeletet és emiatt kérik ennek intézményi megszervezését.

Elsősorban azoknak a szülőknek az egészséges gyerekeit fogadjuk, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához.

A jelentkezést az osztályfőnököknek küldött elektronikus üzenetben (e-mail, sms, e-Kréta) tehetik meg 2020. március 16-án reggel 8 óráig.

Felhívom a Tisztelt Szülők figyelmét arra, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

Az iskola épülete nem lesz bezárva. Az intézményvezető és az informatikai eszközöket használó pedagógusok és a nevelő oktató munkát segítő kollégák, a technikai személyzet végzi napi munkáját.

A HSZK-nál befizetett étkezéseket egyénileg kérjük lemondani. A hétfői ebédet 11.30-14.00 óra között, a konyhai bejáratnál, saját ételhordóban átvehetik, hazavihetik, akik igényt tartanak rá – önkormányzati tájékoztatás alapján. Az ügyeletre érkező tanulók ellátásáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Kérem Önöket, hogy továbbra is támogassák munkánkat, legyenek türelmesek, figyeljünk egymásra.

Az együttműködést és a segítséget előre is köszönöm.

 

Üdvözlettel: 

Papné Szalai Csilla 

intézményvezető