FELÜGYELET június 2-től

2020.05.27 17:25

Tisztelt Szülők! 

Június 2-től  változik a gyermekfelügyelet rendje, így június 15-ig 8.00-17h között iskolánkban is megszervezzük azon egészséges tanulóink kiscsoportos felügyeletét, akiknek a szülei munkájuk miatt ezt igénylik. Kérjük, hogy ügyeleti igényüket a pontos időpont és időtartam megjelölésével, minimum két munkanappal korábban, 18:00-ig írásban jelezzék gyermekük osztályfőnökének (06.02. keddre kért ügyeletet 05.28. csütörtökig).

A gyerekek ezidő alatt önállóan tanulnak, megoldhatják feladataikat az iskolában, a felügyelő kollégák szükség esetén segítik őket. A digitális feladatok megoldásához lehetőség szerint hozzanak magukkal saját eszközt.

Az étkezés megrendeléséről Önöknek kell gondoskodni a szokásos módon. Büfé nem lesz, az iskola területét az ügyeleten tartózkodó gyerekek nem hagyhatják el.

Ugyanekkortól engedélyezik az iskolákban a pedagógusok és a tanulók szükségszerű (felzárkóztatás, korrepetálás, online oktatás során kialakult hiányok pótlása) oktatási célú találkozását. Ezirányú kérésükkel a gyereküket tanító pedagógusokat keressék közvetlenül, velük egyeztessenek a személyes / online segítségadással kapcsolatban.

Tisztelettel:
Papné Szalai Csilla