Délutáni hazamenetel

2018.10.05 12:46

Tisztelt Szülők!

 

Az idei tanévtől a tanulók iskolából való távozását szeretnénk egységesíteni.

A felső tagozaton tanulószobát biztosítunk a tanulóknak 16 óráig. A szülők tanév elején rögzített, előzetes írásbeli kérését a tanuló bemutatja a tanulószobát vezető pedagógusnak, aki ennek megfelelően engedi haza a gyereket.

Alsó tagozaton az alábbi időpontokban lehet hazavinni a gyerekeket:

         tanítás után, étkezés nélkül

         ebéd után

         13.45-14 óra között a tanulási idő előtt

         15 órakor, 15.30-kor és 16 órakor.

16 óra után folyamatosan lehet hazavinni a gyerekeket.

Kérjük, hogy az üzenő füzet elejében a szülő írásban rögzítse az adott évben érvényes kérését, figyelembe véve az általában októberben induló délutáni foglalkozásokat.

Rendkívüli helyzetben pl. orvosi időpont miatt, a szülő előzetes írásbeli kéréséhez rugalmasan alkalmazkodunk, egyéb esetben az igazgatóhelyettesek döntenek a rendkívüli hazamenetelről.

Kérjük a szülőket, hogy az általuk jelzett időpontban biztosan jelenjenek meg gyermekükért. Bizonytalanság esetén javasoljuk, hogy inkább válasszanak későbbi időpontot, de biztosan tarthatót, mert szeretnénk elkerülni, hogy a gyerekek feleslegesen várakozzanak a portán, valamint a kényelmetlen és balesetveszélyes zsúfoltságot.

Amennyiben a 14.00 órakor és előtte lévő időpontban mégsem viszik haza a gyermeküket, 14.05-kor visszakísérjük a napközis csoportjába és a tanulási időben ott tartózkodik, majd 15.00-kor megy le ismét a portához.

Köszönjük együttműködésüket!

 

Dunakeszi, 2018.október 1.

                                                                                     Papné Szalai Csilla

                                                                                     intézményvezető