Közlekedés

Tisztelt Szülők!

Az elmúlt napokban értesülhettek a Fazekas iskola környékét érintő forgalmi rend megváltozásáról a különböző városi fórumokon: „Fazekas Mihály, Szép Ernő és Radnóti Miklós utcák egyirányúsítása módosul, … a jelenlegivel ellentétes irányba kerül kihelyezésre az egyirányú jelzőtábla”.

A Fazekas Mihály utcában (tornatermi bejárat) és a Radnóti Miklós utcában (főbejárat) a hagyományos parkolók mellett találkoznak K+R (Kiss & Ride) elnevezésű parkolókkal. Ezeken a helyeken csak annyi időre lehet megállni gépkocsival, amíg a gyermek kiszáll, felveszi a táskáját, egy puszival elköszön és bemegy az iskolába, a szülő pedig indul dolgozni, átadva a helyet a következő érkezőnek. Kérjük, hogy a gyermekek biztonsága érdekében, az iskola környékén tartsák be a sebességkorlátozást, körültekintően vezessenek!

A Szép Ernő utcai parkolókat (az iskola és a műfüves pálya között) kérjük továbbra is szabadon hagyni az iskola pedagógusai számára 7.00-15.00 óra között.

Hosszabb parkolásra az uszoda előtti parkolóban van lehetőség a reggeli órákban.

A tornatermi bejáratot 7.30-8.00 óra között nyitjuk ki: itt annak a három osztálynak a tanulóit fogadja a portás, akik az újonnan elkészült tantermekben fognak tanulni. Az érintett gyermekek szüleit az osztályfőnökök külön tájékoztatják.

A többi tanulót továbbra is a főbejáratnál köszöntjük 7.00 órától.

Reményeink szerint az újonnan kialakított parkolók és új parkolási rend jelentősen csökkentik a reggeli torlódást az iskola körül. Köszönjük együttműködésüket!

 

Dunakeszi, 2018. 08. 24.

                                                           A Fazekas iskola pedagógusai