Elektronikus napló

A következő linkre kattintva érhetik el iskolánk elektronikus naplóját.

fazekas.mozanaplo.hu

 

Tisztelt Szülők!

 

Iskolánk a 2012/2013-as tanévtől bevezeti az elektronikus naplót, ellenőrzőt. A használatához a következő segítséget szeretnénk adni.

- Írja be a böngésző címsorába: fazekas.mozanaplo.hu

- Írja be a megfelelő helyre az osztályfőnöktől kapott azonosítót (édesanya lánykori nevéből generálta a rendszer, testvérek esetén kicsi a különbség. Lehet kisbetűvel is írni!)

- Írja be a kapott jelszót és lépjen be.

- A látható menüpontok között válogatva az Adatok>Jelszó résznél változtassa meg a kapott jelszavát és jól jegyezze meg. (Figyelem! a rendszer ismétel tmegváltoztatást kínál fel azonnal, ezzel nem kell élni!

Amennyiben elfelejti, nem tudja használni a Mozanaplót. Ebben az esetben a titkárságon írásban igényelhet új jelszót.

-Második szülői jelszót (pl édesapának) is a titkárságon lehet kérni írásban. ennek átfutásához türelmüket kérjük most, a tanév elején!

-Gyermekük is hasonlóképpen nézheti meg az ellenőrzőjét a kapott azonosítóval és jelszóval.

Nyomatékosan megkérjük Önöket, hogy első alkalommal lehetőleg közösen lépjenek be és változtassák meg a gyermek jelszavát és jegyezzék fel, mert a tanév elején nincs lehetőségük naponta/hetente az elfelejtett jelszavakat pótolni!

-A jobb felső sarokban a piros felkiáltójel figyelmezteti Önöket, hogy gyermekük érdemjegyet kapott. Az üzenetek menüpontban a tanároktól, az osztályfőnöktől is kaphatnak üzenetet és itt írhatnak is neki.

-Az Adatok menüpont alatt ellenőrizheti a saját és gyermeke adatait. A hiányzó adatokat, kérjük, minél előbb juttassa el gyermeke osztályfőnökének, aki rögzíti azokat( telefonszám, pontos címek...) A saját e-mail címét Ön is beírhatja! Ebben az esetben ott is elolvashatja ha gyermeke adataiban változás történt.